BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

PENGIKUT SAYA

Saturday, May 7, 2011

M A S E D E P A N :)

assalamualaikum :) kli ni entry nop cter pasal mase depan ak :) kadang2 keliru dengan keputusan ak sendiri sme ade aku buad keputusan yg betul ataupun dop . yela , keputusan ak bukan la bagus sangat mcm korang sume kan . tapi alhamdulillah , rezeki tu ade . first , ak ditawarkan pegy ke KOLEJ POLY TECH MARA di cheras course akaun . second , ak dapat gy MATRIX di perlis dalam bahagian akaun jugak . third , ak dapat gy UITM kat dungun bhagian pngurusan pelancongan . okey , serious , ak un sebenonye keliru agy ngn minat ak . ak un dlu ade janjy ngn seseorang yg i want to be NURSE . tpi mybe tade rezeki utk ke arah tuuu . lagy pun , ak ase susoh nop bawak ble ak blajar nnty . dear , i'm soryy okey . okey , smbung balek . mybe ak lbih ke arah akaun2 . so , ble pkir2 balek . dgn keputusan ak yg baik ke arah akaun better ak teruskan belajar dengan akaun . mne tau rezeki ak aku ke arah tuu . insyallah . 1 je masalah ak sekarang bile ak blajo kat matrix ak berjauhan ngn family ak .bkn masalah mnje ke ape ke . ntah lah , pape un doakan ak yg terbaek okeyyy . insyalaah kejayaan tu milik ak , amin ~ .utk dea , terimekaseh bagy semangat kat ak . insyallah juga jnjy2 kite akn terlaksane :) okeyy . byebye . pen-off .
                                                                                                                                   xoxo , yanie :)

0 comments: