BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

PENGIKUT SAYA

Wednesday, May 4, 2011

R I N D U awok :'(

hey hey :) entry yg ni ak nop cter psl ak ngn 'dye' je  tak suke ? okeyy , sile berambus . awop2 , awop ingt dop ary ni ary mnde ? ary ni genap SETAHUN kite putus tau dop . awop2 , awop sedeh dop ? dop ? dakpe , sy sdeh :(  awop rndu sy dop ? dop ? dakpe  sy rndu awop :( awop rase dop mcm sy rase skrg eh? dop ? dakpe , sy rase . awop , sumpah , rindu gile nop bersame ngn awop balek . 3 tahun , bkn mase yg singkat bersme awop :( sy tahu banyok salah sy , bkn banyok tapi SEMUA slh sy. RITE ? klau dop sbb sy mnde ni dop akn jady . kalau dop sbb sy kite dop kan putus op op ? semalam chat ngn awop , serius , sedeh gile . ayat awop banyok maksud mendalam . dakpe , sy paham . awaop bagi lagu kat sy malam tu . sy dengar . sy paham betul2 maksud dea .*crying* . awop, boleh sy nak awop balek ? *crying* :'( sy tahu untuk kite bersame tu perkare plg mustahil yg akan jadi dalam hidup awop lagi kan ? awop , ingt lagi name ni ALISYA ? awop ngn sy je tahu kan ? HEHEHE :) (fake smile) sy rindu semue pasal awop :'( byok sy nop cter tapi kalau sy ingt balek sy sdehh woo . tu je lah kot mnde yg boleh sy kbo . awop tau sy dop kuat mcm awop :(


     ENRIQUE IGLESIAS - WHY NOT ME


                                                 xoxo , yanie :(

0 comments: