BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

PENGIKUT SAYA

Monday, May 2, 2011

assalamualaikum :)

hey hey , okeyy ade story ary nim ak nop cter . sblum 2 ak nop kbo ak ase down gle2 . first , sbb ak kene khenat . ade someone buat fb atas nme ak n menjatuhkan maruah ak . syabas beb ! tahniah sbb buat mcm tu kat ak . walaupun ak tahu spe budop tu , lagy un budop tu ngku sndri kat ak yg dea buat ak mls nak ambik port sgt . tuhan kan ade , bia je la DIA yg balas :) yg buat budak perempuan , fuhh ! ckp psl tuhan bagai ngn ak . alahai , dah buad mcm tu kat org tak takut tuhan  ke der ? dah la , stakat nak buat mcm tu kat org tak pkr ke ble org tu buat mnde yg sme kat kau sayangg ? jahat tak patut kan kau beb . oke , ni first time ak rase ak benci gle tahap cipan kat org . org tu kau la bangang ! okeyy , after ak dah gaduh2 ngn minah ni , then dea tahu ak ade rapat ngn sorang laki budak sekolah dea . dea un msj ah kawan ak . perhh ! ayt tak boleh bla doo . dea siap maen2 nme ALLAH bagai lagy . berbeli2 pulak tu minah ni cakap . then , nak tahu kwn ak tu ckp ape . "xyah maen sumpah2 , mkn dri ekgy . ak kwn baek dea . ak tahu dea gane . harap2 Allah ampunkan dose mu tu sblum terlmbat , kiamat pun dekat doh . harap2 mu sempat bertaubat " ambek nop ! geng ak balas g2 ke puan tu . dokek dop beb ? tu lah nop jatuhkan maruah ak agy . 






okeyyy , ni kawan ak . kawan dunie akhirat ak ! tengsss beb sbb byok tlg ynie . sbb ade mse susoh sng yanie . smpai bekap ynie g2 . sumpah terharu ! nde2 un yanie akn tlg mse areh susoh pahni okeyyy . gua sayang sme lu beb . ♥ 




terimekaseh gop ke kwn ak hok ni sorg sbb tlg padam kan fb yang khianat tuu .mintk maaf byok ah sbb byok wak skt aty que lme ni , phtu tlg plok yanie g2 . mekaseh , mekaseh , mekaseh . okeyyy . frends 4 ever !


okeyyy , 2 je kot nop cter . ase aman sket ble lepas gni . nde2 un mekaseh byokk deh  . mse yanie susoh ade org tlg . ekgy ble org susoh ynie tlg eh eh . okeyyy , byebye . pen-off .

0 comments: