BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

PENGIKUT SAYA

Friday, April 29, 2011

assalamualaikum :)

hey hey , lme dop update blog op ? ade org rndu dop ? HAHAHA . byok cter nop cter pi ble naip gnie sume idea hilang . walaweh . byok cter epy , sdeh , bingung mcm2 ah agy . kli nim nop cter pasal ape yg aku akn buat lps ni , msty lah STUDY balek kan . skrg dah ade 2 tawaran ttp yg mmbuatkan ak bengong . sblum tu nok kbo yg aku sgtsgt bersyukur ah op dapat rezeki gnim . first , ak ditawarkan di KPTM cheras , KL . kos msty lah akaun . yg ak mint sgtsgt . yg kedue ak ditawarkan pergy MATRIKS , PERLIS . kos yg sme akaun :) iktkan aty mmg lah nak pergi matriks tu kan . lagy pun setahun je lps tu teruss smbung DEGREE klu pointer ak sgt baik . kalau kat cheras buat diploma 3 tahun mcm abg ak . mslhnye kalau pergi perlis jauhh sgt woo . tak pernah2 jauh ngn mak smpai jauh tuu :( sdehhh wooo :( mak ckp tape la gy sne kan nak blaja . nawaitu kne baek . tengs MAK :')  oke , lpekan psl blajar tu , topik laen . mak kasi ak couple :) tak cye ? boleh bla ! HAHA . tak cye sudahh , tpy sumpah weyy, mse mak ckp tu kan ak mcm blurr , bia btul mak ak nih . ye la , ak tau mak ak bkn jnis mcm tuu kan . tpi ntah lerr . ye la kalau couple un insyallah doakn ak tak buad bnde tak elok okeyy :) amin ~  psl sdeh tu nop tau gop ke sbb mnde ? hurmmm ~ oke2 , gnie ah . ak ade rapat ah ngn sorg laki eh . dea baek . sgt baek . kwn yg plg baek . mse mle2 knl dlu la . dea un 'comel' . ak, suke tgk dea , swear mmg kenang ah . pi lpekan hasrat tuu . ak ngn dea dop lbih dary seorg kawn . pstuu skrg mcm ak renggang ah ngn dea . eh , bkn renggang tpi mcm x contact langsung . sdehhh woo . pi  rilek je lahh . kwn je kan . ak un tak tau ape sbb dea sypp g2 . ape slh ak un ak tak tau . skurang2 nye bgy tau lah sepatah due . jgn ah buat ak ter tnye2 . kalau ak ade buat salah ckp ah . pi tape la , org dah x nk kwn kan bia je la . sumpah terase gle weyy ,  lps dry tuu ak dah tak rapat ngn spe2 . ak un skrg ade kwn2 yg sntiase ade kat ak je . syg awok2 mu ehhh . sblum gy blajo ekgy , kite jumpe okeyyy . utk si dea , hope awk epyy okeyy kalau awk bce ni :) tengss sbb penah sudi jady 'KAWAN' sy :) okeyyy , tu je kot . pnjg doh ak tulis ehhh . byebye all  :) tengss sbb bce :) lots of love : YANIE .

0 comments: